Zonnepanelen bedrijven

Zonnepanelen bedrijven

Nieuwkerk Consultancy adviseert, ontwerpt, levert en installeert systemen voor de opwekking en het gebruik van duurzame energie in woon- en werkomgeving.

Heeft u SDE+ beschikking ontvangen voor subsidie en bent u op zoek naar een scherpe prijs neem dan contact op.

​Uw bedrijf en duurzame energie
Binnen uw bedrijf kan duurzame energie worden toegepast voor het verwarmen en/of koelen van uw gebouw en kan duurzame elektriciteit worden opgewekt die direct kan worden gebruikt voor het laten functioneren van elektrische apparatuur, machines en verlichting. U kunt bij ons terecht voor een totaalpakket van advies tot en met het onderhoud van duurzame energiesystemen (B2C). Wij zijn uw gesprekspartner en zorgen voor realisatie van het duurzame energie systeem van ontwerp tot en met ingebruikstelling. U kunt jarenlang zorgeloos genieten van een duurzaam klimaat of duurzaam opgewekte elektriciteit binnen uw bedrijf.

MVO
Het toepassen van zonne-energie bij uw bedrijf past uitstekend in het streven naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). U laat aan uw zakenrelaties en werknemers zien dat u zich inzet voor een duurzame werkomgeving.

Regelingen
Financiële aspecten zijn uiteraard ook van groot belang. De overheid biedt verschillende mogelijkheden:

  • ​Kia (Kleininvesteringsaftrek)
  • EIA (Energie Investerings Aftrek)
  • MIA/Vamil
  • SDE+ regeling

Feit is dat u gemakkelijk kunt besparen met zonnepanelen. De terugverdientijd van zonnepanelen verschilt per situatie. Laat u zich door ons voorlichten wat voor uw onderneming de beste oplossing is.

Wilt u ook duurzaam besparen met zonnepanelen in uw bedrijf? Offerte zonnepanelen