Duurzame huizenroute

Duurzame huizenroute

Duuzame route
Tijdens de Duurzame Huizen Route op 7 en 14 november 2015 stelden huiseigenaren in heel Nederland vrijwillig hun duurzame huis open. Zij delen hun kennis en ervaring over hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt. Inmiddels doen er bijna 500 huizen mee, waarvan vier in de gemeente Ede.

Uiteraard was  Nieuwkerkconsultancy actief betrokken bij de bezoeken en deze route!

Op bezoek
De huiseigenaren vertelden met veel enthousiasme over het energiezuinig maken van hun woning. Zij geven rondleidingen of delen ervaringen aan de keukentafel en u kunt allerlei vragen stellen. Tijdens de huizenroute is het mogelijk om één of meerdere huizen te bezoeken en veel interessante en nuttige kennis uit te wisselen


One Reply to “Duurzame huizenroute”

  1. Na vertegenwoordigers van enkele zonnepaneel bedrijven over de vloer gehad te hebben en het vertrouwen in een goede oplossing miniem was geworden, gaven vrienden mij de tip om eens contact op te nemen met Nieuwkerk Consultancy.
    In dit gesprek werd duidelijk dat goede praktische voorbeelden naar voren kwamen en er eigenlijk veel meer mogelijk was als in eerste instantie werd verwacht. Ik heb nu 9 zonnepanelen op het dak _welke op oost en west ligt_ met “optimizers” die tot een betere opbrengst leiden. Al met al een prima advies! De afspraken waren snel geregeld, de offerte kwam snel binnen, het personeel die de installatie verzorgde waren vriendelijk en gaven duidelijk uitleg over het systeem. Ik kan een ieder aanraden om een afspraak te maken en ben zeer tevreden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *