Ede, Woning in Kernhem

Ede, Woning in Kernhem

Bewoners Echobos blijer dan ooit!

Dertien  stuks 260Wp Poly zonnepanelen met SolarEdge.

Reactie klant: “Na ons een beetje georienteerd te hebben in de wereld van de zonnepanelen, kwamen we al gauw terecht bij Nieuwkerk Consultancy. ‘s Avonds gebeld en meteen een  afspraak gemaakt voor de volgende avond.
Na een duidelijke uitleg over wat voor systemen er op de markt waren en een gesprek waar we onze wensen kenbaar konden maken, hadden we de volgende dag via email al een duidelijke offerte in huis. Een PV systeem van 13 Luxor LX-260P zonnepanelen en een SolarEdge omvormer SE3000 met optimizers zouden er voor moeten zorgen dat we, wat ons energieverbruik betreft, niet meer afhankelijk zouden zijn van de Nuon. De prijs paste binnen ons budget en het leuke was, dat we de BTW ook nog eens van de belasting terug konden vragen.

Binnen een maand werd het systeem geinstalleerd, inclusief een app waarop je op elk moment van de dag precies kan zien wat elke paneel qua opbrengst doet.

Het systeem hebben we nu 2 weken en elke keer als de zon schijnt en we de app bekijken trekken we in onze gedachten een lange neus naar de Nuon. We kijken met een tevreden gevoel terug op het hele proces van eerste contact tot en met de installatie.”