Zonnepanelen agrarisch

Zonnepanelen agrarisch

Nieuwkerk Consultancy adviseert, ontwerpt, levert en installeert ook systemen voor de opwekking van duurzame energie in de agrarische sector.

Heeft u SDE+ beschikking ontvangen voor subsidie en bent u op zoek naar een scherpe prijs neem dan contact op.

Duurzame energie en agrarische bedrijven
Er zijn verschillende mogelijkheden om binnen uw bedrijf duurzame energie op te wekken. Dat kan door middel van zonnepanelen of door middel van zonnecollectoren.
Agrarische bedrijven zijn dikwijls bij uitstek geschikt voor installaties die duurzame energie opwekken. De ondernemingen hebben grote daken waar makkelijk panelen op geplaatst kunnen worden.

Daarnaast is er dikwijls een vrij hoog energieverbruik. Dat maakt zonne-energie erg rendabel.​Binnen uw bedrijf kan duurzame energie worden toegepast voor het opwekken van elektriciteit. Deze kan direct worden gebruikt voor het laten functioneren van elektrische apparatuur, machines en verlichting. De maatschappij praat over duurzaamheid en het imago van de agrarische sector. Agrariërs willen daar best in investeren, maar het moet ook wat opleveren.

Adviesgesprek​
We komen graag bij u langs om aan de keukentafel uw specifieke situatie door te nemen. We leggen aan de hand van uw stroomrekening uit hoeveel m2 zonnepanelen u nodig heeft, wat de terugverdientijd is, salderen en van welke subsidies (KIA, EIA, MIA / Vamil / SDE+) u gebruik kunt maken. Zeker is in ieder geval dat u – door te investeren in zonnepanelen – geen last meer heeft van stijgende stroomkosten voor de komende 30 jaar. Nadat we een offerte op maat hebben gemaakt kunt u die rustig bekijken en doorspreken met uw accountant. Daarna maken we – op een tijdstip dat u en de eventuele dieren het beste uitkomt – een afspraak om te installeren.

Wilt u ook besparen met zonnepanelen in de agrarische sector? Offerte zonnepanelen